Ankara Sifonik Sistem Drenaj

Ankara Sifonik Sistem

Ankara Sifonik Sistem Drenaj olarak, binanızı yağmurdan daha öte koruyoruz. Düz çatıların yağmur suyu tahliyesi konusunda yıllardır hizmet sunmaktayız. Prensip çok kolay: Her ürünümüzde milyonlarca üretilen ürünlerin tecrübesi bulunmaktadır.

Endüstriyel binaların büyük çatı alanından küçük garaj çatısına kadar, Balkon'dan Teras'a kadar – ve Yeşil çatı, parapet ve kaskad/kademeli zemin katın tahliyesi dahil sistemli tahliyesini: Bütün ihtiyaçlarınızı Ankara Sifonik Sistemlerin sunduğu kolay çözümleri ile tek elden çözebilirsiniz.

Ankara Sifonik Sistem her yönden esneklik sağlar. Sifonik Sistem Drenajı bina içinde yatay halde döşenir – 0°-eğimle. Bu mimari açıdan önemli avantaj sağlar – eğimsiz döşeme imkanı alan ihtihacını azaltır. Zemin altı hatların azalması sağlanır ve böylelikle drenaj sistemin toprak işleride önemli oranda azalmış olur. Ankara Sifonik Sistem üretim ve depo binanıza komple olarak özel tasarlanmış yağmur suyu tahliyesinin sistemli çözümünü sunar.

Sifonik Sistem

sifonik sistem

Sifonik Sistem Nedir ?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemi, Bernoulli’nin akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak,suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan, yağmur oluğundan veya [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemler Nasıl Çalışır?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri dünyada özellikle Avrupa ve Amerika’da 50 yıla yakın bir süredir güvenle uygulanmaktadır. Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemin Avantajları

Vakum etkisi sebebiyle su tahliyesi hızlıca yapılmaktadır.Böylece çatıda taşma riski oluşmaz.Yatay hatta eğim olmadığı için asma tavan kotunda düşmeye neden [ ... ]

Kısaca Ankara Hakkında

Ankara, Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti, Ankara ilinin merkezi, Türkiye'nin en kalabalık ikinci ve dünyanın en kalabalık otuz sekizinci kenti.

Topraklarının büyük bölümü İç Anadolu Bölgesi'nin Yukarı Sakarya bölümünde yer alır. Türkiye'nin coğrafi merkezine yakın olduğu için, hem konum hem de işlev itibariyle Türkiye'nin kalbi benzetmesi yapılır.

Ankara; kedisi, keçisi ve bu keçinin yünü, tavşanı, armudu, balı, çiğdemi ve Kalecik Karası denilen misket üzümü ile ünlüdür. Ortalama 938 m rakıma sahip olan kentin nüfusu, 2010 yılı ADNKS tabanına dayalı nüfus sayımına göre 4,431,719 kişidir. Bilinen tarihi en az 10 bin yıl öncesine, Eski Taş Çağı'na ulaşan Ankara, Hattileri, Hititleri, Frigleri, Lidyalıları, Ahamenişleri (Persler), Makedonyalıları, Galatları (Keltler), Romalıları, Selçukluları ve Osmanlıları ağırlamış, Batı ve Doğu medeniyetlerine ev sahipliği yapmıştır. Geçmişte, Galatlar'ın bir boyu olan Tektosaglara ve sonrasında Friglere başkentlik yapmış olan kent, 1923'ten beridir de Türkiye Cumhuriyeti'ne başkentlik etmektedir.

 Ankara, Sakarya Nehri'ni besleyen Ankara Çayı’nın geçtiği ovanın doğu kenarında kurulmuştur. Çubuk Ovası, kenti çevreleyen verimli bir tarım alanıdır. Sonradan Ankara Kalesi'nin kurulduğu tepenin ve eteklerinin sarp yamaçlı olması, tarihte bölgeyi düşman saldırılarına karşı korunaklı kılmaktaydı. Bentderesi’nin dar vadisi, Ankara Kalesi’nin bulunduğu volkanik tepeyi, yaylanın ovaya hakim dik kenarından ayırdığından, askeri öneme haizdi. Kuruluş tarihi kesin olarak bilinmemekle beraber, kentin bilinen tarihi Eski Taş Çağına (yak. M.Ö. 2 milyon - M.Ö. 10 bin)[22] kadar uzanmaktadır. Bu döneme ait çeşitli eserlere Gâvurkale, Ergazi, Lodumlu ve Maltepe'de rastlanmıştır.

Ankara Sifonik Sistem