Telefon

+90 282 652 03 85

Isparta Sifonik Sistem

Isparta Sifonik Sistem

Isparta Sifonik Sistem, sadece konvansiyonel çatı drenaj sistemlerinde değil, aynı zamanda, geniş ve eğimsiz çatıların güvenle drenajını sağlayabilecek sifonik drenaj sistemlerinde de alanının en gelişmiş ve emniyetli ürünlerini sunmaktadır. Ne kadar karmaşık bir sisteme ihtiyaç duyulursa duyulsun, Isparta Sifonik çatı sistemleri ile en düşük montaj/bakım maliyeti ve maksimum fonksiyonellik sağlayacak bir çözüm sunabiliriz.

Isparta Sifonik çatı süzgeçleri, opsiyonel yangın kartuşu ile kullanılarak çatılardaki yangın güvenliği en üst seviyeye çıkarılabilir. Böylece binanıza ek yangın yükü getirmeden çatı drenajı sorunlarınızı ortadan kaldırmış olursunuz.

Isparta Sifonik Sistemler, paslanmaz çelik borulama sistemi ile yüksek yangın dayanımı sağlarken, tüm detayları çözülmüş kaynaksız, birbiri içerisine geçerek kilitlenebilen ve özel bir askı sistemine ihtiyaç duymayan yapısı sayesinde işçilik maliyetlerini en aza indirir. Paslanmaz çelik borular, çevre koşullarına maksimum dayanım sağlar ve binanıza estetik katar.

Sifonik Sistem

sifonik sistem

Sifonik Sistem Nedir ?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemi, Bernoulli’nin akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak,suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan, yağmur oluğundan veya [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemler Nasıl Çalışır?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri dünyada özellikle Avrupa ve Amerika’da 50 yıla yakın bir süredir güvenle uygulanmaktadır. Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemin Avantajları

Vakum etkisi sebebiyle su tahliyesi hızlıca yapılmaktadır.Böylece çatıda taşma riski oluşmaz.Yatay hatta eğim olmadığı için asma tavan kotunda düşmeye neden [ ... ]

Kısaca Isparta Hakkında

Isparta, Türkiye'nin güneybatısında yer alan il. Akdeniz Bölgesi'nin kuzeyindeki Göller Bölgesi'nde bulunan Isparta; batıda Burdur, kuzeyde Afyonkarahisar, doğuda Konya, güneyde ise Antalya ile çevrilidir. 30°01' ve 31°33' doğu boylamları ile 37°18' ve 38°30' kuzey enlemleri arasında kalır.


Büyük İskender kral olduktan sonra (MÖ 356 - MÖ 323), Anadolu'nun batısı Yunan egemenliği altına geçti. İskender öldükten sonraki 36 yıl dahi bölge Atina'ya bağımlı kaldı. Bu yıllarda Mora yarımadasında yaşamakta olan Ispartalılarla Atina Yunanları, Anadolu'nun batısına göç etmeye başladılar. Mora Yarımadası Ispartalılarından büyükçe bir topluluk geldi, bugün Isparta ilinin yer altığı bölgeye yerleşti. Kente de kendi ülkelerinin Isparta adını verdiler.

Isparta ili topraklarının yaklaşık %40'ı orman ve fundalıklarla kaplıdır. %20'si çayır ve mera, %16'sı ekili ve dikili araziler, %24'ü ise tarıma elverişli olmayan çıplak kaya, molozluklar ve göller bölgesi olması sebebiyle su yüzeylerinden oluşur. Ekime elverişli toprakların büyük kısmında gül yetiştiriciliği yapılmaktadır.

Isparta Sifonik Sistem