Telefon

+90 282 652 03 85

Niğde Sifonik Sistem

Niğde Sifonik Sistem

Niğde Sifonik Sistem, sadece konvansiyonel çatı drenaj sistemlerinde değil, aynı zamanda, geniş ve eğimsiz çatıların güvenle drenajını sağlayabilecek sifonik drenaj sistemlerinde de alanının en gelişmiş ve emniyetli ürünlerini sunmaktadır. Ne kadar karmaşık bir sisteme ihtiyaç duyulursa duyulsun, Niğde Sifonik çatı sistemleri ile en düşük montaj/bakım maliyeti ve maksimum fonksiyonellik sağlayacak bir çözüm sunabiliriz.

Niğde Sifonik çatı süzgeçleri, opsiyonel yangın kartuşu ile kullanılarak çatılardaki yangın güvenliği en üst seviyeye çıkarılabilir. Böylece binanıza ek yangın yükü getirmeden çatı drenajı sorunlarınızı ortadan kaldırmış olursunuz.

Niğde Sifonik Sistemler, paslanmaz çelik borulama sistemi ile yüksek yangın dayanımı sağlarken, tüm detayları çözülmüş kaynaksız, birbiri içerisine geçerek kilitlenebilen ve özel bir askı sistemine ihtiyaç duymayan yapısı sayesinde işçilik maliyetlerini en aza indirir. Paslanmaz çelik borular, çevre koşullarına maksimum dayanım sağlar ve binanıza estetik katar.

Sifonik Sistem

sifonik sistem

Sifonik Sistem Nedir ?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemi, Bernoulli’nin akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak,suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan, yağmur oluğundan veya [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemler Nasıl Çalışır?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri dünyada özellikle Avrupa ve Amerika’da 50 yıla yakın bir süredir güvenle uygulanmaktadır. Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemin Avantajları

Vakum etkisi sebebiyle su tahliyesi hızlıca yapılmaktadır.Böylece çatıda taşma riski oluşmaz.Yatay hatta eğim olmadığı için asma tavan kotunda düşmeye neden [ ... ]

Kısaca Niğde Hakkında

iğde ili, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesinin güneydoğusunda ve Kapadokya bölgesinde yer alan merkezi Niğde kenti olan idari birimdir. Rakımı 1.229 m olan Niğde ilinin 2000 yılı Nüfus sayımlarına göre genel nüfus toplamı 348.081’dir. Aksaray, Nevşehir, Kayseri ve Konya illerine komşu olan Niğde, güneyde Bolkar dağları ile İçel ilinden, güneydoğu ve doğudan Aladağlar’ın oluşturduğu doğal sınırlar ile de Adana ilinden ayrılır. Çamardı ve Ulukışla ilçeleri ise Akdeniz bölgesinde kalmaktadır.


Niğde, Anadolu’nun buğday ambarı sayılan 10 il arasında yer alır. Türkiye’de en çok elma bu ilde sazlıca
kasabasında yetişir. Elmadan sonra patetesi meşhurdur Niğde ili beyaz baş lahana üretiminde 2. sıradadır. Niğde'de Bor İlçesi'nde Kaynarca lahanası üretilmektedir. Lahana tarımı Kaynarca Köyü civarında yoğunlaşmıştır. Bunlara ilâveten baklagiller, ayçiçeği, patates, buğday, arpa, çavdar, fasulye, nohut, sarmısak ve şekerpancarı da yetişir.

Sebzecilik önemli değildir. Fakat meyvecilikte ileri durumdadır. Merkez ilçe, Bor, Çamardı ve Kemerhisar’da geniş elma bahçeleri vardır. Misket elması meşhurdur.

Niğde ili mâden bakımından oldukça zengin sayılır. Başlıca mâden rezervleri demir, çinko, kurşun, civa, volfram, bakır, kükürt, gümüş, altın, antimon, kaolin ve alçıtaşıdır. Fakat işletilen mâden yatakları demir, çinko, antimon, kaolin ve alçıtaşıdır. Ulukışla’daki alçıtaşını Azot Sanâyi A.Ş. işletir. Senede yaklaşık 100 bin ton alçıtaşı çıkarılmaktadır.

Niğde Sifonik Sistem