Telefon

+90 282 652 03 85

Ordu Sifonik Sistem

Ordu Sifonik Sistem

Ordu Sifonik Sistem, sadece konvansiyonel çatı drenaj sistemlerinde değil, aynı zamanda, geniş ve eğimsiz çatıların güvenle drenajını sağlayabilecek sifonik drenaj sistemlerinde de alanının en gelişmiş ve emniyetli ürünlerini sunmaktadır. Ne kadar karmaşık bir sisteme ihtiyaç duyulursa duyulsun, Ordu Sifonik çatı sistemleri ile en düşük montaj/bakım maliyeti ve maksimum fonksiyonellik sağlayacak bir çözüm sunabiliriz.

Ordu Sifonik çatı süzgeçleri, opsiyonel yangın kartuşu ile kullanılarak çatılardaki yangın güvenliği en üst seviyeye çıkarılabilir. Böylece binanıza ek yangın yükü getirmeden çatı drenajı sorunlarınızı ortadan kaldırmış olursunuz.

Ordu Sifonik Sistemler, paslanmaz çelik borulama sistemi ile yüksek yangın dayanımı sağlarken, tüm detayları çözülmüş kaynaksız, birbiri içerisine geçerek kilitlenebilen ve özel bir askı sistemine ihtiyaç duymayan yapısı sayesinde işçilik maliyetlerini en aza indirir. Paslanmaz çelik borular, çevre koşullarına maksimum dayanım sağlar ve binanıza estetik katar.

Sifonik Sistem

sifonik sistem

Sifonik Sistem Nedir ?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemi, Bernoulli’nin akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak,suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan, yağmur oluğundan veya [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemler Nasıl Çalışır?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri dünyada özellikle Avrupa ve Amerika’da 50 yıla yakın bir süredir güvenle uygulanmaktadır. Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemin Avantajları

Vakum etkisi sebebiyle su tahliyesi hızlıca yapılmaktadır.Böylece çatıda taşma riski oluşmaz.Yatay hatta eğim olmadığı için asma tavan kotunda düşmeye neden [ ... ]

Kısaca Ordu Hakkında

Ordu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesi'nin Orta ve Doğu Karadeniz Bölümü'nde yer alan bir ildir. 1920 yılında bağlı olduğu Trabzon'dan ayrılmış, ,4 Nisan 1920 tarihinde il statüsüne kavuşmuştur. 2010 TÜİK verilerine göre ilimizde merkez ilçeyle beraber 19 ilçe, 53 belde ve 481 köy vardır.


1963-1964 yıllarında Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Prehistorya Tarihi Kürsüsü Prof. I. Kılıç KÖKTEN'in Ordu'da yaptığı arkeolojik kazı ve tetkiklere göre Ordu ilinde yerleşmeye ve medeniyet eserlerinin verilmesine M.Ö. 15 bin yıllarında başlanmıştır. Yine en eski yerleşme sahalarından biri de Mesudiye ilçesidir. Bu ilçe de prehistorya ve daha sonraki eski tunç devrine ait birçok buluntular ele geçmiştir. Bölgede dolayısıyla Hitit ve Friglerin de hakimiyeti görülmektedir.

Ordu ilinde Karadeniz iklimi görülmektedir. Ancak arkadan geçen dağ yükseltilerinin azalmasıyla kışın soğuk günlerin sayısı bir iki günle sınırlıdır. İlin iç kesimdeki ilçelerine yükseltinin artmasıyla beraber soğuk buralarda daha şiddetlidir. Kışın iç kesimlerdeki ilçelerde 6 ay boyunca kar yağar. Özellikle merkez yaylalarına çok kar yağmakla beraber çokta soğuk olmaktadır. Bunlara Çambaşı yaylası Beşiktaşı yaylası ve Sarı obası yaylası örnek olarak gösterilir; kar buralarda mayıs ayına kadar erimez.

Ordu Sifonik Sistem