Siirt Sifonik Sistem Drenaj

Siirt Sifonik Sistem

Siirt Sifonik Sistem Drenaj olarak, binanızı yağmurdan daha öte koruyoruz. Düz çatıların yağmur suyu tahliyesi konusunda yıllardır hizmet sunmaktayız. Prensip çok kolay: Her ürünümüzde milyonlarca üretilen ürünlerin tecrübesi bulunmaktadır.

Endüstriyel binaların büyük çatı alanından küçük garaj çatısına kadar, Balkon'dan Teras'a kadar – ve Yeşil çatı, parapet ve kaskad/kademeli zemin katın tahliyesi dahil sistemli tahliyesini: Bütün ihtiyaçlarınızı Siirt Sifonik Sistemlerin sunduğu kolay çözümleri ile tek elden çözebilirsiniz.

Siirt Sifonik Sistem her yönden esneklik sağlar. Sifonik Sistem Drenajı bina içinde yatay halde döşenir – 0°-eğimle. Bu mimari açıdan önemli avantaj sağlar – eğimsiz döşeme imkanı alan ihtihacını azaltır. Zemin altı hatların azalması sağlanır ve böylelikle drenaj sistemin toprak işleride önemli oranda azalmış olur. Siirt Sifonik Sistem üretim ve depo binanıza komple olarak özel tasarlanmış yağmur suyu tahliyesinin sistemli çözümünü sunar.

Sifonik Sistem

sifonik sistem

Sifonik Sistem Nedir ?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemi, Bernoulli’nin akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak,suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan, yağmur oluğundan veya [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemler Nasıl Çalışır?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri dünyada özellikle Avrupa ve Amerika’da 50 yıla yakın bir süredir güvenle uygulanmaktadır. Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemin Avantajları

Vakum etkisi sebebiyle su tahliyesi hızlıca yapılmaktadır.Böylece çatıda taşma riski oluşmaz.Yatay hatta eğim olmadığı için asma tavan kotunda düşmeye neden [ ... ]

Kısaca Siirt Hakkında

Siirt ili, Türkiye Cumhuriyeti'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan bir ildir.

Cumhuriyet Döneminde il olan Siirt, 1924'te Beytüşşebap'ın; 1926'da Beşiri ve Sason'un katılmasıyla genişledi. Ancak Beytüşşebap, 1936'da yeniden il yapılan Hakkari'ye bağlandı. 1938'de Garzan (Şimdiki ismi Yanarsu) ilçesinin merkezi Mısrıç'a (Bugün Kurtalan) taşındı ve aynı ilçeye bağlı Baykan bucağı ilçe oldu. Aynı yıl Sason'a bağlı bucak olan Hazo, Kozluk adıyla ilçe yapıldı. 1943'te Garzan ilçesinin ve merkezinin adı Kurtalan olarak değiştirildi. 1957'de Beşiri'nin bucağı olan İluh, Batman adıyla ilçe yapıldı. 1962'de Pervari ilçesinin Müküs (Şimdiki ismi Bahçesaray) bucağı, Van'ın Gevaş ilçesine bağlandı. 1990 yılında Siirt'in Batman, Beşiri, Kozluk ve Sason ilçeleri yeni kurulan Batman iline bağlandı. Aynı yıl Siirt'in Şırnak ilçesiyle, Eruh'tan ayrılarak ilçe yapılan Güçlükonak beldesi yeni kurulan Şırnak iline bağlandı ve Merkez ilçeye bağlı Tillo bucağı Aydınlar adıyla ilçe yapıldı.

Siirt'te karasal iklim hüküm sürmekte ve dört mevsim en belirgin özellikleriyle yaşanmakta, Yazları sıcak ve kuraktır. En az yağış Kurtalan'da En fazla yağış Baykan'da görülür. GAP'ın devreye girmesiyle iklimde belirgin bir değişme gözlenmiş, İlkbaharda daha fazla yağış olmuş ve %40'ın altında olan nem oranı yükselmiştir. Gece ve gündüz arası sıcaklık farkı fazladır. Tespit edilen en yüksek ısı 43,3 °C, en düşük ısı ise -19.5 °C'dir.

Siirt  Sifonik Sistem