Telefon

+90 282 652 03 85

Ağrı Sifonik Sistem

Ağrı Sifonik Sistem

Ağrı Sifonik Sistem, sadece konvansiyonel çatı drenaj sistemlerinde değil, aynı zamanda, geniş ve eğimsiz çatıların güvenle drenajını sağlayabilecek sifonik drenaj sistemlerinde de alanının en gelişmiş ve emniyetli ürünlerini sunmaktadır. Ne kadar karmaşık bir sisteme ihtiyaç duyulursa duyulsun, Ağrı Sifonik çatı sistemleri ile en düşük montaj/bakım maliyeti ve maksimum fonksiyonellik sağlayacak bir çözüm sunabiliriz.

Ağrı Sifonik çatı süzgeçleri, opsiyonel yangın kartuşu ile kullanılarak çatılardaki yangın güvenliği en üst seviyeye çıkarılabilir. Böylece binanıza ek yangın yükü getirmeden çatı drenajı sorunlarınızı ortadan kaldırmış olursunuz.

Ağrı Sifonik Sistemler, paslanmaz çelik borulama sistemi ile yüksek yangın dayanımı sağlarken, tüm detayları çözülmüş kaynaksız, birbiri içerisine geçerek kilitlenebilen ve özel bir askı sistemine ihtiyaç duymayan yapısı sayesinde işçilik maliyetlerini en aza indirir. Paslanmaz çelik borular, çevre koşullarına maksimum dayanım sağlar ve binanıza estetik katar.

Sifonik Sistem

sifonik sistem

Sifonik Sistem Nedir ?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemi, Bernoulli’nin akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak,suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan, yağmur oluğundan veya [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemler Nasıl Çalışır?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri dünyada özellikle Avrupa ve Amerika’da 50 yıla yakın bir süredir güvenle uygulanmaktadır. Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemin Avantajları

Vakum etkisi sebebiyle su tahliyesi hızlıca yapılmaktadır.Böylece çatıda taşma riski oluşmaz.Yatay hatta eğim olmadığı için asma tavan kotunda düşmeye neden [ ... ]

Kısaca Ağrı Hakkında

Ağrı ili, Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan bir ildir. Adını içinde bulunan Ağrı Dağı'ndan almıştır. 1834 yılında bucak, 1869 yılında ilçe olan Ağrı, 1927 yılında il olmuştur.

Orta Asya'dan gelen kavimlerin Anadolu'ya girişleri sırasında Ağrı, bir geçiş oluşturmuş, dolayısıyla birçok medeniyete sahne olmuştur. Ancak bu medeniyetler Ağrı'yı bir giriş kapısı olarak gördüklerinden burada çok köklü bir uygarlık oluşturamamışlardır.

Bölgede egemenlik kurdukları sanılan Hititler'in güçlerini yitirmeleri üzerine, MÖ 1340 - MÖ 1200 tarihleri arasında Hurriler bölgeye yerleşmişlerdir. Hurriler krallık merkezi olan Urfa'dan uzak olan Ağrı'yı ellerinde tutamamışlardır.

En köklü uygarlığı Urartular oluşturmuştur. Urartu'nun Van Gölü'nün kuzey ve kuzeydoğusundaki ülkeler üzerine, Kral İspuini döneminde (MÖ 825 - MÖ 810) seferlere başlamış, Kral Menua döneminde (MÖ 810 - MÖ 786) ise bu akınlar daha da ağırlık kazanmıştır. Kuzeye ve kuzeydoğuya giden yollar üzerinde inşa edilen kaleler, buraya yapılan seferlerin önceden planlandığını göstermektedir. Ağrı Dağı'nın yamaçlarında, Karakoyunlu ve Taşburun köylerinin arasında ele geçen bir Urartu yazıtı Kral Menua'nın bu bölgedeki egemenliğinin kesin kanıtıdır.

Ağrı Sifonik Sistem