Kayseri Sifonik Sistem Drenaj

Kayseri Sifonik Sistem

Kayseri Sifonik Sistem Drenaj olarak, binanızı yağmurdan daha öte koruyoruz. Düz çatıların yağmur suyu tahliyesi konusunda yıllardır hizmet sunmaktayız. Prensip çok kolay: Her ürünümüzde milyonlarca üretilen ürünlerin tecrübesi bulunmaktadır.

Endüstriyel binaların büyük çatı alanından küçük garaj çatısına kadar, Balkon'dan Teras'a kadar – ve Yeşil çatı, parapet ve kaskad/kademeli zemin katın tahliyesi dahil sistemli tahliyesini: Bütün ihtiyaçlarınızı Kayseri Sifonik Sistemlerin sunduğu kolay çözümleri ile tek elden çözebilirsiniz.

Kayseri Sifonik Sistem her yönden esneklik sağlar. Sifonik Sistem Drenajı bina içinde yatay halde döşenir – 0°-eğimle. Bu mimari açıdan önemli avantaj sağlar – eğimsiz döşeme imkanı alan ihtihacını azaltır. Zemin altı hatların azalması sağlanır ve böylelikle drenaj sistemin toprak işleride önemli oranda azalmış olur. Kayseri Sifonik Sistem üretim ve depo binanıza komple olarak özel tasarlanmış yağmur suyu tahliyesinin sistemli çözümünü sunar.

Sifonik Sistem

sifonik sistem

Sifonik Sistem Nedir ?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemi, Bernoulli’nin akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak,suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan, yağmur oluğundan veya [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemler Nasıl Çalışır?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri dünyada özellikle Avrupa ve Amerika’da 50 yıla yakın bir süredir güvenle uygulanmaktadır. Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemin Avantajları

Vakum etkisi sebebiyle su tahliyesi hızlıca yapılmaktadır.Böylece çatıda taşma riski oluşmaz.Yatay hatta eğim olmadığı için asma tavan kotunda düşmeye neden [ ... ]

Kısaca Kayseri Hakkında

Kayseri, İç Anadolu Bölgesi'nde bir ildir. Dünya'nın en eski şehirlerinden biri olan Kayseri, klasik çağlarda Kapadokya adı verilen bölgededir. Kızılırmak'ın güneyinde bulunan bu bölge, Tuz Gölü'nden Fırat nehrine kadar uzanır. İpek Yolu buradan geçer.


Tarım, Kayseri ekonomisinde sanayi, ticaret, ulaştırma sektörlerinden sonra gelmektedir. 671.000 hektar arazi tarımda kullanılmaktadır. Bu miktar il topraklarının %40'ına karşılık gelmektedir. İl sanayisinin %13'ü tarım dışı, %6'sı çayır-mera, %41'i orman fundalıktır. Tarım arazisinin %48'i tahıl ekimine ayrılmakta %42'si ise nadasa bırakılmaktadır. Kalanı baklagillere, endüstriyel bitkilere, yağlı tohumlara, yumru bitkilere, sebzelere ve meyveciliğe ayrılmıştır. 607.000 hektar sulanabilir arazinin 150.000 hektarı ekonomik olarak sulanabilmektedir. Sulama kapasitesi artarken sulu tarımda verim 5-6 kat artacağından sulama projeleri inşaatları sürdürülmektedir.

Kayseri orman potansiyeli bakımından zengin değildir. Türkiye orman varlığının %0,5'i Kayseri'dedir. Kayseri'de 22000 hektar normal ve 85000 hektar bozuk olmak üzere 107000 hektar orman arazisi bulunmaktadır. Orman yapısının zayıflığı orman ürünleri üretimini de sınırlamaktadır.

Kayseri Sifonik Sistem