Yalova Sifonik Sistem Drenaj

Yalova Sifonik Sistem

Yalova Sifonik Sistem Drenaj olarak, binanızı yağmurdan daha öte koruyoruz. Düz çatıların yağmur suyu tahliyesi konusunda yıllardır hizmet sunmaktayız. Prensip çok kolay: Her ürünümüzde milyonlarca üretilen ürünlerin tecrübesi bulunmaktadır.

Endüstriyel binaların büyük çatı alanından küçük garaj çatısına kadar, Balkon'dan Teras'a kadar – ve Yeşil çatı, parapet ve kaskad/kademeli zemin katın tahliyesi dahil sistemli tahliyesini: Bütün ihtiyaçlarınızı Yalova Sifonik Sistemlerin sunduğu kolay çözümleri ile tek elden çözebilirsiniz.

Yalova Sifonik Sistem her yönden esneklik sağlar. Sifonik Sistem Drenajı bina içinde yatay halde döşenir – 0°-eğimle. Bu mimari açıdan önemli avantaj sağlar – eğimsiz döşeme imkanı alan ihtihacını azaltır. Zemin altı hatların azalması sağlanır ve böylelikle drenaj sistemin toprak işleride önemli oranda azalmış olur. Yalova Sifonik Sistem üretim ve depo binanıza komple olarak özel tasarlanmış yağmur suyu tahliyesinin sistemli çözümünü sunar.

Sifonik Sistem

sifonik sistem

Sifonik Sistem Nedir ?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemi, Bernoulli’nin akışkanın enerji denkliği prensibinden yararlanarak,suyun herhangi bir eğime gerek kalmadan, yağmur oluğundan veya [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemler Nasıl Çalışır?

Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri dünyada özellikle Avrupa ve Amerika’da 50 yıla yakın bir süredir güvenle uygulanmaktadır. Sifonik yağmur suyu drenaj sistemleri [ ... ]

sifonik sistem

Sifonik Sistemin Avantajları

Vakum etkisi sebebiyle su tahliyesi hızlıca yapılmaktadır.Böylece çatıda taşma riski oluşmaz.Yatay hatta eğim olmadığı için asma tavan kotunda düşmeye neden [ ... ]

Kısaca Yalova Hakkında

Yalova, bugünkü idari bölünüşe göre merkez ilçeyle birlikte 6 ilçeden oluşmaktadır. İlçeler; Yalova Merkez, Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy ve Termal'dir.

Yalova'nın 6 ilçe belediyesi ile birlikte, toplam 15 belediyesi bulunmaktadır; merkez ilçede 1 (Kadıköy), Altınova'da 3 (Kaytazdere,Subaşı ve Tavşanlı), Çınarcık'ta 4 (Koruköy, Esenköy, Kocadere ve Teşvikiye) ve Çiftlikköy'de 1 (Taşköprü) belediyesi ve toplam 43 köyü vardır ve Osmanlı Devleti bu topraklar üzerinde kurulmuştur.

Yalova, 6 Haziran 1995 tarihinde il olmuştur.
Şehrin nüfusu 2010 yılına göre 98.347'dir.1973'te 21.000 olan nüfusu 1990'da 65.823'e, 2000'de 70.118'e, 2007'de 87.372'ye çıkmıştır.

Armutlu Yarımadası'nın kuzey kıyısı ile Samanlı Dağları'nın kuzey eteklerine kurulmuş olan Yalova, Türkiye'nin kuzeybatısında, Marmara bölgesinin güneydoğu kesiminde yer almaktadır. İlin kuzeyinde ve batısında Marmara denizi, doğusunda Kocaeli, güneyinde Bursa (Orhangazi-Gemlik ve İznik ilçeleri) ve Gemlik körfezi yer almaktadır. Yalova ilinin kuzeyinden güneybatısına kadar olan sınırları Marmara Denizi ile çevrilmiştir.

Kıyılar, girintili çıkıntılı bir özellik göstermez. Yalova'nın 39-40º kuzey enlemi, 29-61º doğu boylamları arasında denizden yüksekliği 2 metre, en yüksek noktası 926 metredir. 839 kilometrekarelik alanı ile ülke yüzölçümünün % 0.11'lik bölümünü kapsamaktadır.

Yalova, yüzölçümü itibariyle Türkiye'nin en küçük ilidir ve 105 km ile denize en uzun kıyısı olan turistik illerinden de birisidir.

Yalova Sifonik Sistem